Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

Baumit

Termék szűrés

Termék összehasonlító

Loading...

 

Baumit – A minőség és innováció záloga az építőiparban

Baumit, az építőanyagok piacának meghatározó szereplője, az építőanyagok széles skálájával büszkélkedhet, és hosszú évek óta áll a homlokzatok és belső terek kialakításának szolgálatában. A vállalat kínálatában minden megtalálható, amire egy modern épületnek szüksége lehet.

Az energetikai hatékonyság és környezettudatosság jegyében készült hőszigetelő rendszereik energiatakarékos és környezetbarát megoldásokat kínálnak minden épület számára. Vakolataik lehetővé teszik tartós és esztétikus felületek kialakítását, míg glettanyagaik segítségével sima és hibátlan falakat érhetünk el. A Baumit hidegburkolati termékei pedig minőségi alapanyagokat biztosítanak a tökéletes burkolatokért.

A Baumit történelme az innováció és a fenntarthatóság jegyében telt, és ma is ezek a kulcselemei az új termékek és technológiák fejlesztésének. Azok, akik a Baumit termékeit választják, nem csak a kiváló minőséget és tartósságot kapják meg, hanem egy hosszú évek óta megbízható partner tapasztalatát és szaktudását is. Minden Baumit termék a legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelően készül, biztosítva az ügyfelek elégedettségét és a hosszú távú megbízhatóságot.

Rendezés:
Az oldal tetejére