Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

Baumit Hobby Habarcs 25 KG

Válassz kiszerelést!information_mark
25 kg
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Csak telephelyi átvétellel vásárolható
Vonalkód: 5997430522101
Cikkszám: 0001LN
Gyártó: Baumit
Rövid leírás: Gyárilag előkevert mész-cement falazóhabarcs, szárazhabarcs. Falazóelemek (Ytong) téglák összekötéséhez,hézagkitöltéshez.

Termék ismertető

Gyárilag előkevert mész-cement falazóhabarcs, szárazhabarcs. Falazóelemek (Ytong) téglák összekötéséhez,hézagkitöltéshez.

Felhasználás

Keverés:

A falazóhabarcsot kézzel vagy géppel (szabadesésű vagy folyamatos) lehet megkeverni. Szabadesésű keverőgéppel történő keverésnél először a vizet adagoljuk a keverőgépbe (képlékeny konzisztencia szükségessége esetén zsákonként 4-5 liter vizet), és csak utána adagoljuk a száraz habarcsot. Mindig egész zsákot vagy zsákokat keverjünk egyszerre. Keverési idő 2-3 perc.

Falazás:

Kövessük a tégla, ill. falazóelem gyártó utasításait. Az általános szabályok szerint a falazóelemeket szükség szerint elő kell nedvesíteni, majd a falazóhabarcsot általában 10 mm vastagságban egyenletesen, a vízszintes és a függőleges fugákat teljesen kitöltve kell elteríteni. A leeső, elszennyeződött habarcsot újra felhasználni tilos!

Rólunk mondták

Az oldal tetejére