Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

Dulux Simply Refresh Csempefesték 0,75 L Tengerszem

Válassz falfesték színt!information_mark
Válassz kiszerelést!information_mark
0,75 liter
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Csak telephelyi átvétellel vásárolható
Vonalkód: 5904078213094
Cikkszám: 0000DH
Gyártó: AkzoNobel
Rövid leírás:

Termék leírás


Ideális fali csempe, kerámia, márvány és porcelán festésére.

- A festett falicsempe felületek ellenállnak a rövid ideig tartó vízzel való érintkezésnek

- Vizes bázisú, szagtalan, karcálló

- Ellenáll az enyhe tisztítószereknek

Paraméterek

extra_infok A képernyőn megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek.

Termék ismertető

A Dulux Simply Refresh Csempefestékkel megtakaríthatsz:

- Az új csempézés során felmerülő összes költséget, pl. bontás, javítás, szakember, új csempe

- Időt: akár egy nap alatt kész a felújítás! 

Felhasználás

Alkalmazás

A Dulux Simply Refresh Csempefesték köztvetlenül felvihető mázas vagy nem mázas felületre. A festendő felület legyen tömör, tiszta, száraz, por- és zsírmentes. Zsírtalanító használata után a felületet nedves ronggyal töröljük át és hagyjuk megszáradni. A festék a vízzel való rövid távú érintkezésnek ellenálló bevonatot hoz létre függőleges felületeken. Felvitele nem ajánlott vízszintes felületre, padlóra, munkalapra vagy zuhanytálcára. 

Festés

Festés előtt alaposan keverd fel a festéket. NE HÍGÍTSD! A festendő felület, a levegő és a festék hőmérséklete legyen +10°C és +25°C között. Festés közben a levegő relatív páratartalma 80% alatt legyen.

A festékdoboz tetején elhelyzett 5 ml-es edzőt (B komponenst) tartalmazó, átlátszó zacskót a perforáció mentén bontsd ki, majd öntsd bele a tartalmát a festékbe. Két percen keresztül alaposan keverd össze. Az így elkészült termék felhasználásra kész, melyet legkésőbb 48 órán belül fel kell használni. 

Ajánlott festőszerszámok:

Ecset: akkort érheted el a legjobb hatást, ha puha, mesterséges sörtéjű ecseteket használsz, amelyek vizes zománcokhoz készülnek.

Henger: a legjobb hatás eléréséhez 4-10 mm-es velúrhenger ajánlott.

 

Felhordás

Vigyél fel 2 réteget. A rétegek között hagyj minimum 4 óra kötési időt. Intenzív színek esetén szükség lehet 3 réteg felvitelére. Egyenletesen vidd fel a festéket ecsettel vagy hengerrel. Jobb dekoratív hatás elérése érdekében a rétegek felvitele között végezz finomcsiszolást és alaposan távolítsd el a port  A festett felületek 10 nap elteltével igénybevehetőek. Ez időt előtt védd meg a festett felületet a karcolásoktól, szennyeződésektől, és kerüld a tisztítást! A kötési idő hosszabbodhat alacsony hőmérséklet és/vagy páratartalom mellett. Nagy felületek festéséhez azonos gyártási számú termék használata ajánlott.

Rólunk mondták

Az oldal tetejére