Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

Lég- és páraáteresztő vakolat

Termék szűrés

Termék összehasonlító

Loading...
Rendezés:

Lég- és Páraáteresztő, Szilikát, Szilikon és Prémium Homlokzati Vékonyvakolatok

A lég- és páraáteresztő szilikát és szilikon homlokzati vékonyvakolatok kiemelkedő technológiai megoldást kínálnak mind a modern, mind a hagyományos épületek számára. Ezek a termékek biztosítják az épületek fala számára a szükséges lég és páraáteresztést, segítve a belső nedvesség szabályozását, miközben megőrzik az épület esztétikai megjelenését.

Főbb Jellemzők:

  • Lég- és Páraáteresztő: A speciális összetétel lehetővé teszi a falak számára, hogy "légzés közben" a felesleges nedvesség távozzon, miközben a kinti páratartalom nem hatol be.
  • Szilikát alapú vékonyvakolatok: Kiváló páraáteresztése és természetes összetevői miatt kifejezetten ajánlott ásványi hőszigetelő rendszerre és falszárító rendszerben felújított falfelületekre. Régi, műemlék épületeknél alkalmazható.
  • Szilikon alapú vékonyvakolatok: Kiváló vízlepergető hatású, jó páraáteresztő és rugalmas vakolatok, ideális EPS és kőzetgyapot hőszigetelő rendszerekre. Tartós, időjárásálló és rugalmas felületet biztosítsanak.
  • Prémium vékonyvakolatok: Nagy ellenálló képességű, víztaszító, magas páraáteresztő képességű, feldolgozásra kész homlokzati vékonyvakolat.
  • Tartósság: Az anyagok kiváló minőségű összetételének köszönhetően ellenállnak az időjárásnak és az UV-sugaraknak, garantálva az épületek hosszú távú védelmét.
  • Szín és struktúra választék: A széles szín- és textúraválaszték lehetővé teszi, hogy minden épületstílushoz megtaláld a tökéletes vakolatot.
  • Könnyű Felhordás: A termékek könnyel felhasználhatóak, így egyszerűvé teszik a szigetelési folyamatot.

A lég- és páraáteresztő szilikát és szilikon homlokzati vékonyvakolatok a korszerű épületek igényeinek megfelelő, funkcionális és esztétikus megoldást kínálnak. Válaszd ezeket a termékeket, ha egy harmonikus, tartós és környezetbarát megoldást szeretnél otthonod számára!

Az oldal tetejére