Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

Soudal Silicoat Víztaszító Impregnáló 1 L

Válassz kiszerelést!information_mark
1 L
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: 7 napon belüli szállítás
Szállítási díj: Csak telephelyi átvétellel vásárolható
Vonalkód: 5411183030985
Cikkszám: 0009EN
Gyártó: Soudal
Rövid leírás: Víztaszító színtelen szilikon bevonat porózus anyagok - beton, tégla, vakolat – impregnálására. Használatra kész, színtelen, folyékony impregnáló anyag, amely ecset segítségével felhordva tartósan víztaszító hatású a külső falakon. Nem engedi át a vizet, nem engedi át a talaj nedvesedését. Tökéletes nedvességvédelem függőleges épületfalakhoz, tartófalakhoz, kerítésoszlopokhoz stb. Porózus építőanyagok impregnálása: külső falak, beton, természetes kövek, mészkövek, homokkövek, cserepek. Ne használja klinkerhez és más nem porózus anyagokhoz.

Paraméterek

karton_info A termék csak kartonra rendelhető X db/karton

Termék ismertető

A Silicoat egy használatra kész, színtelen, folyékony impregnáló anyag, mely ecset segítségével felhordva tartósan víztaszító hatású a külső falakon. Megvédi a nedvességtől a külső falakat, ugyanakkor nyitva hagyja a fal pórusait a légáteresztéshez. Száradás után nem lesz tapadós a felület. A homlokzat folyamatos nedvességét megakadályozza, így megállítja az elszíneződéseket, a salétrom megjelenését, mohásodást, és penészedést.

Rólunk mondták

Az oldal tetejére