Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

Soudal Soudaseal 240 Fc Betonszürke 600 Ml

Válassz fugázó színt!information_mark
Válassz kiszerelést!information_mark
600 ML
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: 7 napon belüli szállítás
Szállítási díj: Csak telephelyi átvétellel vásárolható
Vonalkód: 5411183068223
Cikkszám: 0009G8
Gyártó: Soudal
Rövid leírás: A Soudaseal 240 FC ragasztó- és tömítőanyag felhasználható minden porózus és nem porózus felületen egyaránt. A magas minőségű hibrid polimer technológia kitűnő ragasztási teljesítményt, tartós rugalmasságot és időjárásállóságot garantál. Ellenáll a vegyi anyagokkal szemben. Megfelel az ISO 11600 F20HM szabványnak. Alkalmazható szaniter környezetben. Magas modulusú hibrid polimer bázisú ragasztó- és tömítőanyag. Nedves felületeken is alkalmazható, festhető. Megfelel az ISO 11600 F 20 HM szabványnak, szilikon és izocianát mentes, XS1 gombaölő szert tartalmaz. Erős kötést, nagy rugalmasságot eredményez, rezgő szerkezetek ragasztásánál. Alkalmas padlók tömítéséhez építőipari területen. Felhordható kézi vagy pneumatikus tömítőpisztollyal.

Paraméterek

extra_infok A képernyőn megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek.
karton_info A termék csak kartonra rendelhető X db/karton

Termék ismertető

A Soudaseal 240 FC ragasztó- és tömítőanyag felhasználható minden porózus és nem porózus felületen egyaránt. A magas minőségű hibrid polimer technológia kitűnő ragasztási teljesítményt, tartós rugalmasságot és időjárásállóságot garantál. Ellenáll a vegyi anyagokkal szemben. Megfelel az ISO 11600 F20HM szabványnak. Alkalmazható szaniter környezetben. Kémiailag semleges.

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére