Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

Soudal Soudatight Hybrid SWS Külső Oldal - Szürke Hurkás 600 ML

Válassz kiszerelést!information_mark
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: 7 napon belüli szállítás
Szállítási díj: Csak telephelyi átvétellel vásárolható
Vonalkód: 5411183135116
Cikkszám: 0009GG
Gyártó: Soudal
Rövid leírás: A Soudatight Hybrid egy kiváló minőségű hibrid polimer paszta, amelye kötés után folytonos, légtömör és páraáteresztő bevonatot képez. - Külső oldali (RAL)

Paraméterek

karton_info A termék csak kartonra rendelhető X db/karton

Termék ismertető

A Soudatight Hybrid egy kiváló minőségű hibrid polimer paszta, amely kötés után folytonos, légtömör és páraáteresztő bevonatot képez. Külső fal- és nyílászáró csatlakozások lég- és vízzáró tömítésére használható. A Soudal Window System (SWS) részeként, SWS Outside Tape kültéri szalag helyett is alkalmazható. Ablakpárkány, küszöb külső vízzáró tömítésére, falon lévő repedések javítására 6mm-ig önállóan alkalmazható. Száradás után festhető, vakolható. A termék beépítését követő 9 hónapon belül szükséges a felület takarása. Ecsettel felkenhető, illetve szórható. A Cox Jetflow 3 kinyomópisztollyal és a Jetflow 3 csőrökkel gyorsan felhordható. Oldószer és izocianát mentes. EC-1 Plus alacsony káros anyag kibocsátás.

Videók

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére