Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

Soudal Tűzgátló Akryl Szürke 310 Ml

Válassz kiszerelést!information_mark
310 ML
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: 7 napon belüli szállítás
Szállítási díj: Csak telephelyi átvétellel vásárolható
Vonalkód: 5411183027558
Cikkszám: 0009HL
Gyártó: Soudal
Rövid leírás: Tűzgátló akril tömítő- és kitöltőanyag, akár 4 órán keresztül ellenáll a tűznek. 120 °C feletti hőmérsékleten megduzzad, ami megakadályozza a füst és tűz átjutását az illesztéseken és réseken. Festhető. Passzív tűzvédelmi rendszerekben használható illesztések tömítőanyagaként vagy kitöltőanyagként; tűzgátló nyílászárókeretek felszerelése, tűzgátló illesztések, átvezetések tömítése és garázsok belseje. Repedések tűzgátló kitöltése betonban és vakolatban. Megakadályozza a tűz és füst átjutását, PE köridommal használatával akár 4 órán át tűzgátló (EN 1366 4. rész), tűzzel érintkezve, 120 °C-ot meghaladó hőmérsékleten megduzzad, rugalmas marad, kikeményedés után színtartó és vízálló, nagyon jól tapad sok porózus felületen, kikeményedés után lefesthető.

Paraméterek

karton_info A termék csak kartonra rendelhető X db/karton

Termék ismertető

Tűzgátló akril tömítő- és kitöltőanyag, akár 4 órán keresztül ellenáll a tűznek. 120 °C feletti hőmérsékleten megduzzad, ami megakadályozza a füst és tűz átjutását az illesztéseken és réseken. Festhető.

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére