Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

Soudal Tűzgátló Soudafoam FR Purhab, 240 Perc 750 ML

Válassz kiszerelést!information_mark
750 ML
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Csak telephelyi átvétellel vásárolható
Vonalkód: 5411183161825
Cikkszám: 0009HN
Gyártó: Soudal
Rövid leírás: Egykomponensű, önexpanzionálió, gyorskötésű, tűzgátló poliuretán réskitöltő hab. A Soudafoam FR tűzgátló tulajdonságával megfelel az európai EN 1366-4 szabványnak. Kiemelkedő hang- és hőszigetelési képesség. Alapozás nélkül is kiválóan tapad a legtöbb építőanyagra. Nemzetközi szabványoknak megfelel, CE jelöléssel rendelkezik. Kiszerelés: 750ml flakon.

Termék ismertető

HCFC és CFC mentes gázokkal van töltve, ezért nem káros az ózonrétegre. A Soudafoam FR HY Gun tűzgátló karakterisztikájú purhab megfelel az Európai EN 1366-4 szabványnak. Passzív tűzvédelmi rendszerekben használható réskitöltőként, tűzgátló ajtó- és ablakkeretek beépítéséhez, fal- és mennyezet találkozások dilatációs hézagok és illesztések tűzgátló tömítésére. Gáz és lángálló az illesztés kialakításától függően akár 240 percig. Adatok

Rólunk mondták

Az oldal tetejére