Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

Supralux Fadekor 5 L Antracit

Válassz lazúr színt!information_mark
Válassz kiszerelést!information_mark
5 liter
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Csak telephelyi átvétellel vásárolható
Vonalkód: 5992457506929
Cikkszám: 0000R9
Gyártó: AkzoNobel
Rövid leírás: Természetes viasszal dúsított recetúra, amely taszítja a vizet, így megvédi a fát a nedvességtől és az időjárás karos hatásaival szemben. Durva, csiszolatlan faszerkezetre ajánlott.

Paraméterek

extra_infok A képernyőn megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek.

Termék ismertető

Természetes viasszal dúsított recetúra, amely taszítja a vizet, így megvédi a fát a nedvességtől és az időjárás karos hatásaival szemben. Durva, csiszolatlan faszerkezetre ajánlott, nem javasolt csiszolt fára és kerti bútorokra. Természetes matt felületet ad.

Mire használjuk?

kerítés, pergola, filagória

Felhasználás

Alkalmazás:

  1. Az alapról távolítsuk el pergő részeket, tisztítsuk meg a szennyeződéstől, előző alapozóktól, korábbi festék bevonatoktól. A penésszel borított felületeket ki kell cserélni, vagy megfelelő gombaölő készítménnyel kezelni
  2. Kenjük fel a terméket, és ismételjük meg a folyamatot többször, a terméket egyenletesen, szálirányban alkalmazzuk, újabb réteget 2-4 óra után, de legkésőbb 3 napon belül vigyünk fel. A legjobb eredményhez összesen 2-3 réteg alkalmazzunk
  3. Használat előtt hagyjuk teljesen megszáradni
  4. Ecsettel való festés esetén, az ecset tiszta vízzel kimosható

Hasonló termékek

Rólunk mondták

Az oldal tetejére