Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

Supralux Xyladecor Vastaglazúr 0,75 L Angolvörös

Válassz lazúr színt!information_mark
Válassz kiszerelést!information_mark
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: 7 napon belüli szállítás
Szállítási díj: Csak telephelyi átvétellel vásárolható
Vonalkód: 5992454825016
Cikkszám: 0000TL
Gyártó: AkzoNobel
Rövid leírás:

Mérettartó és korlátozottan mérettartó faszerkezetekre, nyílászárók védelmére.

Selyemfényű, alkidgyanta bázisú, oldószeres bevonólazúr. Mérettartó és korlátozottan mérettartó faszerkezetekre, nyílászárók védelmére. Natúr és korábban impregnált fafelületek bevonására alkalmas. Magas faolaj tartalmú, tartós védelmet biztosít. 

Paraméterek

extra_infok A képernyőn megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek.

Termék ismertető

Tartós védelem az UV sugárzással és csapadékkal szemben. Patinás, nemesfa jellegű hatás. Kültérre. Mélyen beszívódik a fába, selyemfényű, alkidgyanta bázisú oldószeres bevonólazúr. A fa rajzolata a bevonás után is látható. A végleges színt a száradás és a javasolt rétegszám után éri el.

Alkalmazási terület: Elsősorban mérettartó, és korlátozottan mérettartó faszerkezetekre: ajtó, ablak, zsalugáter, pergolák, homlokzati borítás, erkélykorlát.

Nem alkalmazható: játékokra, méhkaptárakra, hajtatóházakra, valamint élelmiszerrel vagy takarmánnyal közvetlenül érintkező faanyagok védelmére.

  • Védelem az UV sugárzással és csapadékkal szemben

  • Felületi védelmet ad a fának

  • Kültérre

  • Tartós védelmet biztosító

  • A fa rajzolata a bevonás után is látható, patinás, nemesfa jellegű hatás érhető el

A későbbi reklamciók elkerülése érdekében használat előtt minden esetben végezzen próbafestést. A végleges színt a száradás és a javasolt rétegszám után éri el. 

Felhasználás

Felhasználás előtt az anyagot alaposan keverje fel. Ecsettel vagy hengerrel hordja fel a vastaglazúrt 2-3 rétegben szálirányban. Szórással ne vigyük fel!

Kiadósság: 15 m²/L

Száradási idő: 14-24 óra, átvonható max. 24 óra. A száradás függ a fa porozitásától, a hőmérséklettől és a légnedvességtől

Munkaeszközök tisztítása: Supralux H-100 hígítóval

Rólunk mondták

Az oldal tetejére