Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési Tájékoztatónk Cookie-kkal kapcsolatos irányelvének értelmében. A képernyő bal alsó sarkában látható fogaskerékre kattintva később módosíthatod. 

VALMOR Flexibilis Padlóbevonat sötétszürke 4 L

Válassz zománcfesték színt!
Válassz kiszerelést!information_mark
Kívánságlistára teszem
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Csak telephelyi átvétellel vásárolható
Vonalkód: 5999558563196
Cikkszám: 00039A
Gyártó: Festék Bázis
Rövid leírás:

A VALMOR Flexibilis Padlóbevonat egy strapabíró, kopás-, olaj- és vízálló, bel- és kültérben használható bevonó anyag, amely rugalmassága és ellenállóképessége miatt kiválóan alkalmas tetőfedő anyagok felújítására is. 

Olyan felületekre ajánljuk, ahol a cél az átlagosnál nagyobb (de nem ipari jellegű) felületi terhelés elvárásainak való megfelelés családi házas környezetben, pl. játszótéri rugalmas védőburkolat, autóbeálló, járda, műhely, veranda, lépcsők, tetőfedőanyagok stb.

Gépjárművekkel átlagos használattal terhelhető (tehát nem bevásárló központok parkolóiba javasoljuk wink)

Paraméterek

extra_infok A képernyőn megjelenő színek a valóságtól eltérhetnek.
Színek Barna, Sötétszürke, Világosszürke, Bazaltszürke, Krém, Fehér, Zöld, Vörös
Színezés gépi és kézi pasztákkal, maximum 3% pasztamennyiséggel
Kiszerelések 1l, 4l, 8l
Fényesség Matt
Kiadósság előírás szerint hígítva 3 m2 / liter. Alapozás + két réteg bevonat, glettelt minőségű felület esetén.
Anyagszükséglet liter festék két rétegben alapozással 0,33 / m2
Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on) 4 óra múlva lépésálló. A száradási időt a levegő magas páratartalma több órával is meghosszabbíthatja.
Terhelhetőség Intenzív használatra 3-5 nap után vehető igénybe.
Felhordás ecsettel, hengerrel, szórással
Tisztítás szerszámtisztítás közvetlen használat után vízzel.
Felhasználható 5-25 °C-on tárolva, bontatlan csomagolásban 2 év

Termék ismertető

A VALMOR Flexibilis Padlóbevonat egy kiváló minőségű, kopás-, olaj- és vízálló, bel- és kültérben használható padló bevonó anyag.

Olyan felületekre ajánljuk, ahol a cél az átlagosnál nagyobb (de nem ipari jellegű) felületi terhelés elvárásainak való megfelelés családi házas környezetben, pl. játszótéri rugalmas védőburkolat, autóbeálló, járda, műhely, veranda, lépcsők, tetőfedő anyagok, stb. Gépjárművekkel átlagos használattal terhelhető (tehát nem bevásárló központok parkolóiba javasoljuk wink)

Dekoratív, esztétikus felületet biztosít fa, vakolt vagy beton lábazatok, kerítések, palatetők, bitumenes hullámlemezek állagmegóvó átfestése esetén. A bevonat ellenáll az átlagos, lakossági személygépkocsi terhelésből adódó igénybevételeknek.

A bevonat matt, finom kvarclisztet tartalmaz, ezért rendkívüli csúszásmentes felületet eredményez. Az a rücskös felület a felmosást megnehezíti. Könnyebben tisztítható, ha FACTOR Aqua Parkettalakkal kezeljük beltérben a felületet, de ez csökkenti a csúszásmentességet is.

Amennyiben a könnyebb tisztán tarthatóság fontos szempont, a VALMOR Garázsfesték alkalmazását javasoljuk.

Felhasználás módja

A felület előkészítése

A felületről a laza pergő részeket távolítsuk el, az olajos zsíros szennyeződéseket tisztítsuk le. Az esetleges hibákat nagyszilárdságú járófelület javító anyaggal szüntessük meg. Az aljzat legkisebb tapadási szakítószilárdsági értéke > 1,5 N/ mm2 legyen. Festéket csak megfelelő vízszigeteléssel ellátott és max. 10%-os nedvességtartalmú aljzatokra hordjuk fel. A festési munkálatok megkezdése előtt javasolt a próbafestés elvégzése.

A padló bevonó felhasználása

A festést csak +10 °C felett végezzük, a felület hőmérséklete maximum 25 °C lehet. Ne dolgozzunk esőben vagy tűző nyári napsütésben!

A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel.

Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel!

A nedvszívó felületek alapozását 1:1 arányban vízzel hígított festék intenzív ecsetelésével kell elvégezni.

A nem nedvszívó, vagy alacsony porozitású felületek esetén tapadóhíd kialakítása után vihetjük fel a bevonatot.

Az első réteg felvitelét 10% víz hozzáadásával végezhetjük el, majd hagyjuk azt átszáradni és a fedőfestést 5%-os hígítással végezzük. A termék felhasználásának megkezdése előtt kérjük, töltsd le és olvasd el a Műszaki- és Biztonságtechnikai adatlapokat a termékoldalról.

Rólunk mondták

Az oldal tetejére